appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afspeellijst Je afspeellijst is leeg
Meer NPO

Zembla podcast

In de Zembla podcast hoor je over het onderzoek van de makers en achtergronden bij de uitzending.

Podcast afleveringen

Medicijnmacht China

dinsdag 19 februari 2019, 14:28 uur

Download

In deze podcast vertelt researcher Annette Schätzle over de uitzending 'Medicijnmacht China' en het onderzoek dat eraan voorafging.

Transgender met spijt

donderdag 20 december 2018, 13:44 uur

Download

Beluister hier de ZEMBLA podcast waarin we met researcher Nikki van der Westen verder praten over het onderzoek dat voorafging aan de uitzending 'Transgender met spijt'.

De jacht op legionella

woensdag 12 december 2018, 16:38 uur

Download

In deze ZEMBLA-podcast praten we met EO-presentator Andries Knevel. Knevel werd ernstig ziek door een legionellabesmetting. Hij vertelt openhartig over deze heftige periode waarin hij in het ziekenhuis belandde en noodgedwongen in coma werd gebracht.

Bankieren voor Moskou

vrijdag 7 december 2018, 10:30 uur

Download

In deze podcast vertelt Sander Rietveld over de uitzending 'Bankieren voor Moskou': een verhaal over verdachte transacties, witwassen via Danske Bank en de betrokkenheid van Nederlandse banken.

#1 Nieuwbouwwijk als stortplaats

woensdag 28 november 2018, 21:21 uur

Download

In deze Zembla podcast vertelt verslaggever Roelof Bosma over hoe hij 'Nieuwbouwwijk als stortplaats' maakte. Een verhaal over grondbedrijf Vink en het gebruik van vervuilde grond.

# introductie - Zembla podcast

dinsdag 27 november 2018, 11:00 uur

Download

Een nieuwe podcast van het programma Zembla, het onderzoeksjournalistiek televisieprogramma van BNNVARA. In deze podcast hoor je alles over lopende onderzoeken van de makers en achtergronden bij de uitzending.

De zaak Sharleyne - dag 4

maandag 18 juni 2018, 13:50 uur

Download

Dag 4 in de zaak-Sharleyne. ZEMBLA-verslaggever Nikki van der Westen bespreekt met oud-rechter Frans van der Reijt de belangrijkste ontwikkelingen, waaronder: het verschil tussen moord en doodslag; de strafeis van 10 jaar; en het vellen van een oordeel wanneer er geen 100% waterdicht bewijs is.

De zaak Sharleyne - dag 3

vrijdag 15 juni 2018, 13:47 uur

Download

Dag 3 in de zaak-Sharleyne. ZEMBLA-verslaggever Nikki van der Westen bespreekt met oud-rechter Frans van der Reijt de belangrijkste ontwikkelingen, waaronder: het spreekrecht van de vader; en hoe kansrijk is de schadeclaim die hij indiende?

De zaak Sharleyne - dag 2

donderdag 14 juni 2018, 13:40 uur

Download

Dag 2 in de zaak Sharleyne. ZEMBLA-verslaggever Nikki van der Westen bespreekt met oud-rechter Frans van der Reijt de belangrijkste ontwikkelingen, waaronder: de verklaring van een bovenbuurman; de emoties van de verdachte; en hoe beoordeel je toerekeningsvatbaarheid?

De zaak Sharleyne podcast dag 1

woensdag 13 juni 2018, 13:19 uur

Download

Dag 1 in de zaak-Sharleyne. ZEMBLA-verslaggever Nikki van der Westen bespreekt met oud-rechter Frans van der Reijt de belangrijkste ontwikkelingen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1