appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In Wolkenkrabbers gaat hiphopliefhebber Jelt Roos uitgebreid in gesprek met verschillende rappers over de betekenis van hun muziek. Vaak laten ze een kant van de maatschappij zien die veel mensen niet kennen. Jelt confronteert ze met eigen teksten en dat zorgt voor scherpe maatschappijkritische verhalen tot de diepste twijfels. Niets blijft onbesproken.

Wolkenkrabbers #5 Braz: 'Mijn wereld is spiritueel en serieus, maar ook lomp en agressief'

woensdag 10 mei 2017, 19:24 uur

In deze editie van Wolkenkrabbers gaat Jelt Roos in gesprek met rapper Braz. Ze praten over zijn veelzijdigheid als artiest, die je ziet in verschillende nummers als 'Testesteronbommen en 'Plezier', maar ook de zoektocht naar zijn identiteit. Ze bespreken ook zijn album Brazpark dat uitkomt in juni en je hoort een primeur van de track 'Alles Kan' en andere tracks op een album.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1