appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Langs de Lijn
Afbeelding

In Wolkenkrabbers gaat hiphopliefhebber Jelt Roos uitgebreid in gesprek met verschillende rappers over de betekenis van hun muziek. Vaak laten ze een kant van de maatschappij zien die veel mensen niet kennen. Jelt confronteert ze met eigen teksten en dat zorgt voor scherpe maatschappijkritische verhalen tot de diepste twijfels. Niets blijft onbesproken.

Wolkenkrabbers #4 Lange Frans: 'Daniëlle kocht mij uit bij Top Notch. Het liefste cadeau dat ik ooit heb gekregen'

woensdag 3 mei 2017, 01:31 uur

In deze editie van Wolkenkrabbers gaat Jelt Roos in gesprek met rapper Lange Frans. Je kan hem kennen van nummers als 'Zing Voor Me' en Kamervragen. We praten over zijn nieuwe album 'Zwart' dat afgelopen maand is uitgekomen en over zijn persoonlijke leven.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1