appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Radio 1 Journaal
Afbeelding

In Wolkenkrabbers gaat hiphopliefhebber Jelt Roos uitgebreid in gesprek met verschillende rappers over de betekenis van hun muziek. Vaak laten ze een kant van de maatschappij zien die veel mensen niet kennen. Jelt confronteert ze met eigen teksten en dat zorgt voor scherpe maatschappijkritische verhalen tot de diepste twijfels. Niets blijft onbesproken.

Wolkenkrabbers #2 Diggy Dex: 'Wie het hardst schreeuwt blijft over'

woensdag 5 april 2017, 17:20 uur

In deze editie van Wolkenkrabbers gaat Jelt Roos in gesprek met rapper Diggy Dex. Zijn doorbrak kwam met het nummer Slaap Lekker (Fantastig Toch) en hij haalde miljoenen streams met zijn nummer Treur Niet (Ode Aan Het Leven). Ze praten over de maatschappelijke boodschappen in zijn muziek en zijn rol als vader, artiest en mens.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1