appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
Afbeelding

In Wolkenkrabbers gaat hiphopliefhebber Jelt Roos uitgebreid in gesprek met verschillende rappers over de betekenis van hun muziek. Vaak laten ze een kant van de maatschappij zien die veel mensen niet kennen. Jelt confronteert ze met eigen teksten en dat zorgt voor scherpe maatschappijkritische verhalen tot de diepste twijfels. Niets blijft onbesproken.

Wolkenkrabbers #9 Sef: "Ik vond het irritant dat er niet goed werd geluisterd"

woensdag 21 juni 2017, 13:25 uur

In deze editie van Wolkenkrabbers gaat Jelt in gesprek met Sef oftewel Yousef Gnaoui. Hij werd bekend met de rapgroep Flinke Namen waarmee hij hits scoorde als 'Wolken'. Inmiddels heeft hij al 3 solo-albums uitgebracht waarmee hij hoge ogen gooide. Jelt praat met Sef over anoniem solliciteren en andere manieren om diversiteit te creëren en racisme te doorbreken. Ze praten ook over de vrijheid als artiest en het opzoeken van grenzen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1