appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
Afbeelding

In Wolkenkrabbers gaat hiphopliefhebber Jelt Roos uitgebreid in gesprek met verschillende rappers over de betekenis van hun muziek. Vaak laten ze een kant van de maatschappij zien die veel mensen niet kennen. Jelt confronteert ze met eigen teksten en dat zorgt voor scherpe maatschappijkritische verhalen tot de diepste twijfels. Niets blijft onbesproken.

Wolkenkrabbers #7 Tastic: “Ik zie het zijn van een minderheid als een kans”

dinsdag 30 mei 2017, 17:07 uur

In deze editie van Wolkenkrabbers gaat Jelt Roos in gesprek met rapper Tastic. Voorheen was hij getekend bij Noah's Ark, maar daarna heeft hij een aantal jaren niets concreets laten horen. Hij is nu weer volop bezig en praten ze over zijn comeback als artiest, zijn confrontatie met racisme op jonge leeftijd en zijn enorme optimisme.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1