appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

De hoogtepunten uit de wekelijkse radio-uitzending van Vroege Vogels, samengevat in een half uur. Op een rijtje gezet en gepresenteerd door Henny Radstaak.

#21 - gruttobescherming helpt niet, Dolf Jansen over petrichor, vogels in de Deurnese Peel en Rabobank wil roer om (S02)

maandag 4 mei 2020, 16:45 uur

Onze nationale vogel is in vrije val, Dolf Jansen over een bijzondere geur, hoe is het met de vogels na de brand in de Deurnese Peel? En Rabobank vindt ook: roer moet om in de landbouw.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1