appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

De hoogtepunten uit de wekelijkse radio-uitzending van Vroege Vogels, samengevat in een half uur. Op een rijtje gezet en gepresenteerd door Henny Radstaak.

#3 - vroege salamandertrek, weinig wintergasten, vissen in de kunst, bosuilenfluisteraar en masterplan insectenherstel (S02)

maandag 20 januari 2020, 13:03 uur

Salamandertrek veel te vroeg op gang, waar zijn onze wintergasten? Vissen kijken in de kunst, Arend de Jong 'praat' met bosuilen en hoe gaan we de achteruitgang van insecten stoppen?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1