appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Vroege Vogels in 30 minuten

De hoogtepunten uit de wekelijkse radio-uitzending van Vroege Vogels, samengevat in een half uur. Op een rijtje gezet en gepresenteerd door Henny Radstaak.

Podcast afleveringen

#50 - the best of 2020 (S02)

maandag 28 december 2020, 12:00 uur

De mooiste reportages van 2020, met: tureluurs, boomkikkers, de hop, de bosolifant en het kleinste kevertje van Nederland.

#22 - Nationaal Vogelconcert 2020 (S02)

maandag 11 mei 2020, 16:45 uur

Een extra lange aflevering: het Nationaal Vogelconcert. In mei is de piek van de ochtendzang van de vogels. Je hoort ze wakker worden in bos, moeras, duinen, stad en platteland.

In deze extra aflevering neemt Henny Radstaak je mee op een virtuele wandeling langs de voorjaarsgeluiden van de weide, de kust, het wad en de duinen. Een half uur lang natuurgeluid, zonder gesproken woord.

#14 - Natuurmonologen (S02)

maandag 30 maart 2020, 14:25 uur

De natuurmonologen van boswachters Luc Hoogenstein en Mirte Kruit, verslaggever Rob Buiter en wetenschapsjournalist Govert Schilling. Plus de column van stadsecoloog Remco Daaler

#12 - het geluid van het voorjaar (S02)

zondag 22 maart 2020, 08:45 uur

Als hoop en troost voor iedereen: het geluid van de natuur van dit moment, maart 2020. Wandel 30 minuten lang mee met Henny Radstaak, van de vogels van park naar heide en bos, moeras, via duin en wad naar het agrarisch gebied. Enneh, we praten er niet doorheen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1