appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Vroege Vogels in 30 minuten

De hoogtepunten uit de wekelijkse radio-uitzending van Vroege Vogels, samengevat in een half uur. Op een rijtje gezet en gepresenteerd door Henny Radstaak.

Podcast afleveringen

Trailer Vroege Vogels en andere dieren

maandag 5 april 2021, 10:15 uur

Waarom is de reusachtige zeearend zo dol op ons kleine kikkerland? Hoe komt het dat wij geen dag kunnen leven zonder wormen? En waarom doet de meerkoet niet moeilijk over ons plastic afval? Dat hoor je in de nieuwe podcastserie "Vroege Vogels en andere dieren"! Te vinden in je favoriete podcastapp.

#50 - the best of 2020 (S02)

maandag 28 december 2020, 12:00 uur

De mooiste reportages van 2020, met: tureluurs, boomkikkers, de hop, de bosolifant en het kleinste kevertje van Nederland.

#22 - Nationaal Vogelconcert 2020 (S02)

maandag 11 mei 2020, 16:45 uur

Een extra lange aflevering: het Nationaal Vogelconcert. In mei is de piek van de ochtendzang van de vogels. Je hoort ze wakker worden in bos, moeras, duinen, stad en platteland.

In deze extra aflevering neemt Henny Radstaak je mee op een virtuele wandeling langs de voorjaarsgeluiden van de weide, de kust, het wad en de duinen. Een half uur lang natuurgeluid, zonder gesproken woord.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1