appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Elke dag het laatste Eurovisie Songfestival nieuws rechtstreeks vanuit Tel Aviv. Lammert de Bruin ontvangt bijzondere gasten en geeft je de nieuwste updates. Geeft Duncan Laurence Nederland de eerste songfestival overwinning in 44 jaar?

#1 - Het Eurovisie Songfestival en politiek

maandag 13 mei 2019, 17:36 uur

Op het Eurovisie Songfestival is het verboden om politieke statements te maken. Maar toch ademt het festival politiek, zeker nu het dit jaar plaatsvindt in Israël. Had het geboycot moeten worden? Ik spreek erover met schrijvers Edward van den Vendel en Dave Boomkens van Eurostory. En we horen de delegatie van IJsland die Hebron bezocht. Duncan Laurence onthult in deze podcast wie hij als zijn grootste concurrent ziet.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1