appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Ghislaine Plag bespreekt met gasten het gesprek van de dag.

Uitzending van 13 oktober 2020

dinsdag 13 oktober 2020, 09:30 uur

Door het stijgende aantal coronagevallen gaat het de laatste dagen weer veel over afschalen van reguliere zorg. Kankerfederatie NFK ziet dat met lede ogen aan en vreest voor scenario's als deze lente waarbij een groot deel van de behandelingen van patiënten stil kwam te liggen. Hoe dat moet worden voorkomen vertelt Irene Dingemans van NFK.

In het Mediaforum zitten Catherine Keyl en Frénk van der Linden.

En dat de relatie tussen de Britse kroonprins William en zijn broer Harry de laatste tijd niet al te best is, is bekend. Maar uit het boek ‘Battle of the Brothers’ dat deze week verschijnt blijkt dat de relatie veel erger is verslechterd dan gedacht. Met correspondent Lia van Bekhoven praten we over de oorzaken en de gevolgen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1