appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
Afbeelding

Spijkers met Koppen live vanuit café The Florin in Utrecht met muziek, cultuur, cabaret en opvallend nieuws. Presentatie: Felix Meurders en Dolf Jansen.

Uitzending van 28 september 2019

zaterdag 28 september 2019, 12:00 uur

De veestapel moet inkrimpen om het stikstofprobleem aan te pakken, dat vindt GroenLinks. Politicus Laura Bromet gaat in gesprek met boerin Eline Vedder. Het personeelstekort in de horeca is een groot probleem, de VVD wil dat oplossen door bijstandsgerechtigden in te zetten: Arjen Kapteijns, fractievoorzitter GroenLinks Den Haag, gaat in debat met VVD-raadslid Judith Oudshoorn.

Hoe hou jij hoop, die vraag stelde Joris Luyendijk aan honderd wetenschappers, ondernemers en kunstenaars, verder vertelt Ronald Giphart over zijn nieuwe roman 'Alle Tijd', Ap Dijksterhuis reist in zijn boek 'Wegwee' door veertien Aziatische landen en aandacht voor de documentaires 'Goede Buren' en 'Mevrouw Faber'.

Tot slot is er cabaret door Katinka Polderman, Marcel Harteveld, Aron Elstak en Hanneke Drenth, de columns zijn van Ivo Victoria en Emilio Guzman en Lex Uiting treedt live op.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1