appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Radio Bergeijk, het radiostation voor Bergeijk, wordt gepresenteerd door ankerman Toon Spoorenberg en zijn beste kennis Peer van Eersel.
Met facilitaire ondersteuning van technicus Tedje van Lieshout ontvangen de radiomannen een keur aan plaatselijke gasten. Of doen verslag van bijzondere culturele gebeurtenissen of particuliere initiatieven.
Radio Bergeijk zond uit van 2001 t/m 2007 en komt terug vanaf 27 augustus 2019. Meer info vind je op vpro.nl/radiobergeijk.

Aflevering 9: Dementieverschijnselen

maandag 23 september 2019, 22:15 uur

Peer zit vandaag heerlijk rustig alleen. Lekker zonder Toon genieten. Hij begint zelf aan de gemeenteberichten. Asbesthoudende golfplaten kunnen buiten worden neergezet. Peer heeft ook een tip hoe je erachter komt of een golfplaat asbesthoudend is.

Ook horen we een nieuwe aflevering van Andy Angels (Tom van Kalmthout) podcast. Het leven is niet makkelijk zonder benen maar er is goed nieuws. Er is een reactie gekomen en Gerry Beekhof (Yannick van de Velde) is nu te gast in de podcast. Hij heeft geen armen.

In het diepteinterview is Sjef van Buul weer te gast. Hij zet zich in voor zaken en kwesties en is hier met een duidelijke waarschuwing. Er is namelijk een hoax aan de gang. Op het hof in Bergeijk staat de Info D’Mentia-cabine waarin je zou kunnen ervaren hoe het is om dement te worden. Volgens Sjef kun je beter gewoon een middag door Bergeijk gaan lopen. De gemiddelde Bergeijkenaar krijgt vanaf zijn twaalfde namelijk al de eerste dementieverschijnselen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1