appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#3 - Willem Haak, Thierry Boon en Remon Hendriksen

donderdag 12 oktober 2017, 15:40 uur

In de derde aflevering van Panenka zijn Remon Hendriksen van tussendelinies.nl, Interista Willem Haak en Thierry Boon van de NOS te gast. De mannen nemen zoals gebruikelijk het Europese clubvoetbal door en zijn het er over eens: Chelsea en Real Madrid zijn al zo goed als kampioen.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1