appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#4 - Wes Beuvink, Jeroen Thijssen en Kees Rödel

donderdag 12 oktober 2017, 15:45 uur

In de vierde aflevering van Panenka zijn Wes Beuvink van SciSports, Jeroen Thijssen van Football Manager en Liverpool en Premier League-fan Kees Rödel te gast. Zij praten onder andere over het ontdekken van talent, de Europa League, Champions League en alle Europese clubcompetities. Wil jij deze week weer zeer goed ingevoerd overkomen in de kleedkamer? Luisteren dan!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1