appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#5 - @ikbensjimmie, Martijn Visscher en Koen Brack

donderdag 12 oktober 2017, 16:00 uur

In de vijfde aflevering van Panenka zijn Jimmy Driessen (@ikbensjimmie) en Martijn Visscher van Fox Sports te gast. Zij praten onder andere over de Bundesliga, Chinees, Russisch en Amerikaans voetbal en Ajax in de Europa League. Wil jij deze weer het grootste woord hebben bij koffie-automaat? Luisteren dan!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1