appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#6 - Bas Scharwachter, Claudia van den Heiligenberg en Johan en Wesley van Kein Geloel

donderdag 12 oktober 2017, 16:05 uur

In de zesde aflevering van Panenka een klein beetje aandacht voor binnenlands voetbal (Feyenoord), vrouwenvoetbal en zoveel mogelijk buitenlands voetbalnieuws. In de studio Bas Scharwachter van MeerSport, hét sportprogramma van de Haarlemmermeer en Johan en Wesley van de succesvolle Feyenoordpodcast Kein Geloel. Wil jij deze week weer het hoogste woord hebben bij koffie-automaat? Luisteren dan!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1