appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#9 - Michiel de Hoog, Thierry Boon en Sander Jonkman

donderdag 12 oktober 2017, 16:30 uur

Verveel jij je net zo als Sander Jonkman in de voetballoze periode? Luister dan naar deze Panenka Podcast! Transfergeruchten, achtergronden en Confederations Cup. In 36 minuten ben je weer volledig op de hoogte. Te gast zijn Thierry Boon van de NOS, Michiel de Hoog van de Correspondent en Sander Jonkman van Endemol.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1