appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#10 - Sam van Raalte, Elro Ottenhof, Arthur Huizinga en Leonne Stentler

donderdag 12 oktober 2017, 16:35 uur

Na een paar weken zomerstop komt Panenka keihard terug! PSV-kenner Elro Ottenhof, Sam van Raalte van VICE Sports en NOS-redacteur Arthur Huizinga zijn te gast. Arthur is gespecialiseerd in Oost-Europeesvoetbal en schreef daar zelfs een boek over. In de rubriek De Lange Bal hoor je analiste Leonne Stentler. Wil jij in 24 minuten volledig op de hoogte zijn van al het wel en wee in de voetballerij? Luisteren dan!!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1