appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: EenVandaag
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#16 - Michel Doodeman, Nordin Ghoudani en Michiel de Hoog

woensdag 15 november 2017, 17:00 uur

Terug van weggeweest! In de studio schuiven Michel Doodeman van VICE Sports en Nordin Ghoudani, redacteur van NOS Studio Voetbal, aan. Nordin vertelt over de kwalificatie van Marokko voor het WK. Michel komt langs omdat VICE Sports in de top-25 Facebookpagina's met de meeste interactie staat. Via de telefoon vertelt journalist Michiel de Hoog over de Avant Garde Cup waar nieuwe spelregels werden getest.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1