appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#18 - Barbara Barend, Vincent van Raam en Wesley Mak

woensdag 29 november 2017, 18:10 uur

Een nieuwe Panenka bomvol internationaal voetbal. In de studio praat Wesley Mak je bij over al het Italiaanse voetbal. Vincent van Raam weet alles, maar dan ook alles, over Zuid-Amerikaans voetbal. Hij vertelt over de finale van de Copa Libertadores die woensdagnacht wordt gespeeld. Verder vertelt Barbara Barend over het mooiste voetbalmoment waar ze ooit zelf bij was, in de rubriek Het Huzerenstukje.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1