appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

#19 - Thomas Rijsman, Jimmy Driessen en Wes Beuvink

zaterdag 16 december 2017, 01:30 uur

Een nieuwe Panenka bomvol internationaal voetbal. In de studio praat Thomas Rijsman van onder andere Rondo op Ziggo met alleskenner Jimmy Driessen over de actualiteit. Wes Beuvink laat zijn licht schijnen op de nieuwe aankoop van Ajax: Hassane Bandé.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1