appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Panenka

Panenka is een podcast over het internationale (club)voetbal. Wekelijks komen jonge, onbekende maar zeer getalenteerde voetbalkenners jou en presentator Wouter Bouwman bijpraten over de recente ontwikkelingen in de wondere wereld van de voetballerij.

Podcast afleveringen

#22 - Sam Planting en Thomas Rijsman

woensdag 7 februari 2018, 18:05 uur

Een gloednieuwe Panenka Podcast! Terug van winterslaap. In deze aflevering zijn Sam Planting en Thomas Rijsman te gast. Het gaat onder andere over Ziyech, Sarina Wiegman en West Ham United. Luisteren dus!!

#21 - Annemarie Postma, Arjan de Beun en Erik Elias

donderdag 21 december 2017, 12:15 uur

Kakelverse Panenka Podcast! Deze week Annemarie Postma in de studio. Deze dame is dé kenner op het gebied van vrouwenvoetbal. Erik Elias schrijft de voetbalblog cesc.nl. Arjan de Beun is de winnaar van de Huiskamertoto en hij opent officieel de FPL mini-league. Je kunt meedoen met deze code: 742582-1216326.

Een nieuwe Panenka bomvol internationaal voetbal. In de studio praten Ligue 1 commentator Frank van der Meijden en sportredacteur van Radio 1 Camiel van Houdt over heel veel internationaal voetbal. Verder vertelt oud-scheidsrechter Mario van den Ende over het mooiste voetbalmoment van zijn carrière.

#19 - Thomas Rijsman, Jimmy Driessen en Wes Beuvink

zaterdag 16 december 2017, 01:30 uur

Een nieuwe Panenka bomvol internationaal voetbal. In de studio praat Thomas Rijsman van onder andere Rondo op Ziggo met alleskenner Jimmy Driessen over de actualiteit. Wes Beuvink laat zijn licht schijnen op de nieuwe aankoop van Ajax: Hassane Bandé.

#18 - Barbara Barend, Vincent van Raam en Wesley Mak

woensdag 29 november 2017, 18:10 uur

Een nieuwe Panenka bomvol internationaal voetbal. In de studio praat Wesley Mak je bij over al het Italiaanse voetbal. Vincent van Raam weet alles, maar dan ook alles, over Zuid-Amerikaans voetbal. Hij vertelt over de finale van de Copa Libertadores die woensdagnacht wordt gespeeld. Verder vertelt Barbara Barend over het mooiste voetbalmoment waar ze ooit zelf bij was, in de rubriek Het Huzerenstukje.

#17 - Sjoerd Mossou, Sam Planting en Thierry Boon

woensdag 22 november 2017, 17:10 uur

Terug op wekelijkse basis! In de studio schuiven Thierry Boon en Sam Planting aan. Thierry is redacteur bij NOS Sport. Sam schrijft voor VI Pro, de betaalde versie van vi.nl en het Parool. Verder werkt hij voor Ziggo Sport TV. Ten slotte vertelt AD journalist en Studio Voetbal analist Sjoerd Mossou over zijn mooiste voetbalmoment ooit én waarom hij zijn videorubriek heeft vernoemd naar onze podcast.

#16 - Michel Doodeman, Nordin Ghoudani en Michiel de Hoog

woensdag 15 november 2017, 17:00 uur

Terug van weggeweest! In de studio schuiven Michel Doodeman van VICE Sports en Nordin Ghoudani, redacteur van NOS Studio Voetbal, aan. Nordin vertelt over de kwalificatie van Marokko voor het WK. Michel komt langs omdat VICE Sports in de top-25 Facebookpagina's met de meeste interactie staat. Via de telefoon vertelt journalist Michiel de Hoog over de Avant Garde Cup waar nieuwe spelregels werden getest.

#15 - Sam van Raalte, Julien Althuisius en Guillaume Maebe

donderdag 12 oktober 2017, 17:00 uur

Augustus is Panenka-maand op NPO Radio 1! Panenka-host Wouter Bouwman ontvangt voorlopig voor de laatste keer 3 frisse, jonge analisten. Je hoort niet meer de oude, vastgeroeste meningen, maar de voetbalkenners van de toekomst. Panenka bestond al langer als podcast, maar zal in de maand augustus elke woensdagmiddag te horen zijn op Radio 1. In de derde uitzending: halve Fransman Julien Althuisius, Belgisch voetbalkenner Guillaume Maebe en Sam van Raalte van VICE Sports.

Augustus is Panenka-maand op NPO Radio 1! Panenka is de kakelverse voetbaltalkshow van de Nieuws Bv. Woensdagmiddag vanaf 13.30 ontvangt Panenka-host Wouter Bouwman 3 frisse, jonge analisten. Je hoort niet meer de oude, vastgeroeste meningen, maar de voetbalkenners van de toekomst. Panenka bestond al langer als podcast, maar zal in de maand augustus elke woensdagmiddag te horen zijn op Radio 1. In de derde uitzending: Jupiler League-fan Lars van Velsum, presentatrice Fresia Cousiño Arias en Milanista Sander Jonkman.

#13 - Arco Gnocchi, Jean-Paul Rison en Noureddine Alterch

donderdag 12 oktober 2017, 16:50 uur

Augustus is Panenka-maand op NPO Radio 1! Panenka is de kakelverse voetbaltalkshow van de Nieuws Bv. Woensdagmiddag vanaf 13.30 ontvangt Panenka-host Wouter Bouwman 3 frisse, jonge analisten. Je hoort niet meer de oude, vastgeroeste meningen, maar de voetbalkenners van de toekomst. Panenka bestond al langer als podcast, maar zal in de maand augustus elke woensdagmiddag te horen zijn op Radio 1. In de derde uitzending: Noureddine Alterch, Arco Gnocchi en Jean-Paul Rison

#12 - Wesley van Oevelen, Johan Brinkel en Bart Frouws

donderdag 12 oktober 2017, 16:45 uur

Augustus is Panenka-maand op NPO Radio 1! Panenka is de kakelverse voetbaltalkshow van de Nieuws Bv. Woensdagmiddag vanaf 13.30 ontvangt Panenka-host Wouter Bouwman 3 frisse, jonge analisten. Je hoort niet meer de oude, vastgeroeste meningen, maar de voetbalkenners van de toekomst. Panenka bestond al langer als podcast, maar zal in de maand augustus elke woensdagmiddag te horen zijn op Radio 1. In de eerste uitzending: Wesley van Oevelen en Johan Brinkel van Panenka Podcast en Bart Frouws van OptaSports.

#11 - Sjimmie Driessen, Frank van der Meijden, Wesley Mak

donderdag 12 oktober 2017, 16:40 uur

Augustus is Panenka-maand op NPO Radio 1! Panenka is de kakelverse voetbaltalkshow van de Nieuws Bv. Woensdagmiddag vanaf 13.30 ontvangt Panenka-host Wouter Bouwman 3 frisse, jonge analisten. Je hoort niet meer de oude, vastgeroeste meningen, maar de voetbalkenners van de toekomst. Panenka bestond al langer als podcast, maar zal in de maand augustus elke woensdagmiddag te horen zijn op Radio 1. In de eerste uitzending: Sjimmie Driessen, Wesley Mak en Frank van der Meijden.

Na een paar weken zomerstop komt Panenka keihard terug! PSV-kenner Elro Ottenhof, Sam van Raalte van VICE Sports en NOS-redacteur Arthur Huizinga zijn te gast. Arthur is gespecialiseerd in Oost-Europeesvoetbal en schreef daar zelfs een boek over. In de rubriek De Lange Bal hoor je analiste Leonne Stentler. Wil jij in 24 minuten volledig op de hoogte zijn van al het wel en wee in de voetballerij? Luisteren dan!!

#9 - Michiel de Hoog, Thierry Boon en Sander Jonkman

donderdag 12 oktober 2017, 16:30 uur

Verveel jij je net zo als Sander Jonkman in de voetballoze periode? Luister dan naar deze Panenka Podcast! Transfergeruchten, achtergronden en Confederations Cup. In 36 minuten ben je weer volledig op de hoogte. Te gast zijn Thierry Boon van de NOS, Michiel de Hoog van de Correspondent en Sander Jonkman van Endemol.

#8 - Dimitri Koopman & Frank Nagel

donderdag 12 oktober 2017, 16:15 uur

In de achtste aflevering van Panenka dit seizoen veel aandacht voor bekerfinales, Marokko - Nederland en de Champions League. Verder uiteraard zoveel mogelijk buitenlands voetbalnieuws. In de studio weer twee ultieme voetbalkenners: Dimitri Koopman, hoofdredacteur van FR12.nl en Frank Nagel van RTV Utrecht. Wil jij deze week weer het hoogste woord hebben bij koffie-automaat? Luisteren dan!

#7 - Bilal Soufiani en Wesley Mak

donderdag 12 oktober 2017, 16:10 uur

In alweer de zevende aflevering van Panenka aandacht voor de Europa League finale, de Premier League, Primera Division en de Serie A. Verder zoveel mogelijk buitenlands voetbalnieuws. In de studio twee ultieme voetbalkenners: Italië-kenner Wesley Mak en voetbalscout Bilal Soufiani. Wil jij deze week weer het hoogste woord hebben bij koffie-automaat? Luisteren dan!

In de zesde aflevering van Panenka een klein beetje aandacht voor binnenlands voetbal (Feyenoord), vrouwenvoetbal en zoveel mogelijk buitenlands voetbalnieuws. In de studio Bas Scharwachter van MeerSport, hét sportprogramma van de Haarlemmermeer en Johan en Wesley van de succesvolle Feyenoordpodcast Kein Geloel. Wil jij deze week weer het hoogste woord hebben bij koffie-automaat? Luisteren dan!

#5 - @ikbensjimmie, Martijn Visscher en Koen Brack

donderdag 12 oktober 2017, 16:00 uur

In de vijfde aflevering van Panenka zijn Jimmy Driessen (@ikbensjimmie) en Martijn Visscher van Fox Sports te gast. Zij praten onder andere over de Bundesliga, Chinees, Russisch en Amerikaans voetbal en Ajax in de Europa League. Wil jij deze weer het grootste woord hebben bij koffie-automaat? Luisteren dan!

#4 - Wes Beuvink, Jeroen Thijssen en Kees Rödel

donderdag 12 oktober 2017, 15:45 uur

In de vierde aflevering van Panenka zijn Wes Beuvink van SciSports, Jeroen Thijssen van Football Manager en Liverpool en Premier League-fan Kees Rödel te gast. Zij praten onder andere over het ontdekken van talent, de Europa League, Champions League en alle Europese clubcompetities. Wil jij deze week weer zeer goed ingevoerd overkomen in de kleedkamer? Luisteren dan!

#3 - Willem Haak, Thierry Boon en Remon Hendriksen

donderdag 12 oktober 2017, 15:40 uur

In de derde aflevering van Panenka zijn Remon Hendriksen van tussendelinies.nl, Interista Willem Haak en Thierry Boon van de NOS te gast. De mannen nemen zoals gebruikelijk het Europese clubvoetbal door en zijn het er over eens: Chelsea en Real Madrid zijn al zo goed als kampioen.

#2 - Sander Jonkman, Bart Frouws en Wesley Mak

donderdag 12 oktober 2017, 15:35 uur

Alweer de tweede aflevering van Panenka Podcast. Sander Jonkman van Endemol Sport, Serie A kenner Wesley Mak en Bart Frouws van OptaSports zijn te gast. Zij bespreken onder andere de Champions League kwartfinales, de Europese competities en de aankomende Europa League wedstrijden. Wil jij alles weten over de beste competities van de wereld? Luisteren dan!

#1 - Ricardo Walinski, Wesley Mak en Frank van der Meijden

donderdag 12 oktober 2017, 15:30 uur

De allereerste aflevering van Panenka. Een gloednieuwe voetbalpodcast over buitenlands clubvoetbal! In deze uitzending zijn Ligue 1 commentator Frank van der Meijde, Serie A kenner Wesley Mak en Ricardo Walinski van Podje Voetbal te gast. Wil jij alles weten over alle beste competities van de wereld? Luisteren dan!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1