OVT Fragmenten podcast
VPRO

#29 - Sophie & Jeroen podcast - 11-03-2024 (S06)

  1. Podcastschevron right
  2. OVT Fragmenten ...chevron right
  3. #29 - Sophie & Jeroen podcast - 11-03-2024 (S06)

ma 11 maart 2024

Vanavond zit Suse van Kleef aan de rechterhand van Jeroen! 


Twintigjarig schaatstalent Jenning de Boo sluit zijn droomseizoen af met zijn eerste individuele WK-medaille: zilver op de sprint. Na een bizar debuutseizoen, waarin De Boo uitgroeide tot de revelatie van het Nederlandse schaatsen, is er eindelijk tijd om terug te blikken! Vanavond schuift hij aan met coach Gerard van Velde. 


Minder bezoek, minder bellen en kranten met de advertenties eruit geknipt. Dit soort maatregelen zouden het contact van zware criminelen als Taghi met de buitenwereld moeten gaan beperken, om te voorkomen dat ze vanuit de cel hun organisaties blijven aansturen. VVD-Kamerlid Ulysse Ellian en advocaat Sander Janssen schuiven aan. 


Het is officieel: Jacqueline Govaert gaat het stokje van Jan Smit overnemen als commentator van het Eurovisie Songfestival. Aankomende mei zal de frontvrouw van Krezip naast Cornald Maas plaatsnemen achter de microfoon. Vanavond bespreken we met het kersverse duo waar zij zich het meest op verheugen in Malmö. 

José James treedt op! De ‘jazz artist for the hip-hop generation’ - zoals hij door de Amerikaanse pers wordt genoemd - sluit de avond muzikaal af met zijn nummer Saturday Night (Need You Now)!