appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

Dumoulin stopt voorlopig met wielrennen, 'we kijken naar een persoonlijke tragedie'

zaterdag 23 januari 2021, 18:33 uur

In de podcast van deze week praten Mark, Margreet én gast Roos Schlikker over de dood van Larry King, de pauze die Tom Dumoulin neemt van zijn wielercarrière en natuurlijk Rob Kemps (Snollebollekes), die sympathieke winnaar van de Slimste Mens.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1