appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

#29 - ‘Dennis van de Ven vindt: beledigen, jongens, wen er maar aan’

zaterdag 25 juli 2020, 18:54 uur

Mark en Margreet bespreken het weekend. Cabaretier en televisiemaker Dennis van de Ven is met een nieuwe satirisch programma bezig waarin grappenmakers in een rechtbank komen te zitten om daar hun (slechte) grappen te laten beoordelen. “Ik vind dat geweldig bedacht”, zegt mediadeskundige Mark Koster in de wekelijkse WNL-podcast. Verder hebben Koster en Spijker het ook over Doutzen Kroes die heel veel vragen heeft over het coronavirus en vooral over hoe de regering daarmee omgaat, en over hoe alle 'vervelende' vrouwen vanaf nu 'Karin' genoemd moeten worden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1