appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

#39 - 'Fox News zit te zagen aan de Trump-administratie' en de commotie bij links

zaterdag 21 november 2020, 18:40 uur

In de aflevering van deze week hebben Mark en Margreet het onder andere over Fox News dat steeds meer anti-Trump lijkt te worden en over de ophef op links naar aanleiding van de woede die ontstond over de nummer 9 (Kauthar Bouchallikht) op de kandidatenlijst van GroenLinks.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1