appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

#2 - De talkshowbattle is begonnen en wie wordt de nieuwe leider van het CDA?

dinsdag 7 januari 2020, 11:56 uur

Mark en Margreet bespreken het weekend. Eva Jinek heeft haar eerste uitzending bij RTL er op zitten. De strijd om het leiderschap van het CDA lijkt te zijn begonnen, en hoe gaat het inmiddels met oud-bokser Rudi Lubbers?

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1