appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

#3 - De ‘deugmascottes’ van de klimaathype, en de coming-out van Nikkie Tutorials

zondag 19 januari 2020, 14:27 uur

Mark en Margreet bespreken het weekend. Mark keek naar Op1 en zag hoe PVV’er Marjolein Faber van leer trok tegen Lars, de 12-jarige jongen die deze week voor de provincie Gelderland een betoog hield voor het milieu. Verder bespreken Mark en Margreet de coming-out van Nikkie Tutorials.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1