appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

#4 - 'Hij zegt dat hij de islam heeft onderschat, het was nog erger dan het was'

zaterdag 25 januari 2020, 19:45 uur

Mark en Margreet bespreken het weekend. Mark las het nieuwe essay van Paul Scheffer over de multiculturele samenleving en legde de vergelijking met het veelbesproken stuk uit 2000. En Mark en Margreet bespraken de mogelijke terugkeer van Loeki de Leeuw.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1