appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

Media expert Mark Koster en presentatrice Margreet Spijker over het weekend nieuws. Ze bespreken de belangrijkste artikelen uit de kranten, volgen de socials en attenderen je op opvallende televisiefragmenten. Koster schuwt z'n mening niet en Spijker houdt 'm bij de les.

#12 - 'Hele goede boetes' voor corona-feesten en de veelbesproken clausule van Patty Brard

zaterdag 28 maart 2020, 19:53 uur

Mark en Margreet bespreken het weekend. Mark Koster las met veel genoegen over de politieacties in het land waarbij illegale corona-feesten werden beëindigd en deelnemende jongeren op de bon geslingerd werden. Ook hadden Mark en Margreet het over het einde van De Wereld Draait Door en de veelbesproken biografie van Patty Brard.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1