Kunststof
NTR

#12 - Naar Southampton voor Black Lakes en Ward Theunissen van Asgrauw (S08)

  1. Podcastschevron right
  2. Kunststofchevron right
  3. #12 - Naar Southampton voor Black Lakes en Ward Theunissen van Asgrauw (S08)

vr 13 oktober 2023

De podcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz dè metalpodcast voor jou en door jou samengesteld. In deze aflevering hoor je onder andere muziek van Saxon en The Hu.

Oliver en zijn vrouw Anne-Marie zijn dol op het ontdekken van nieuwe muziek en nieuwe bands. Zo kwamen ze uit bij de inmiddels niet meer bestaande radioshow van Will Preston. Deze Will Preston bleek naast een radiopresentator ook zanger te zijn in de band Black Lakes. Nadat Oliver en Anne-Marie Black Lakes hadden gecheckt bleek deze fantastisch te zijn. Om ze live te zien reisden ze samen af naar het Nozfest in Southampton. Oliver vertelt enthousiast over de band, de reis om ze live te zien en hun ontmoeting met de bandleden. Van Black Lakes wordt het nummer 'The Divide' gedraaid. 

Asgrauw en Schavot zijn twee black metal bands uit de zogenaamde Zwotte Kring en zij hebben hun krachten gebundeld met de bands Hellevaeder en Duindwaler. Samen hebben ze een split album opgenomen, genaamd 'Verloren Vertellingen'. Alle bands hebben twee nummers aangeleverd, waarin ze een lokale mythe per nummer uit hebben gewerkt. Suzanne Bosman en Mike Arntz bellen met bassist/ vocalist Ward Theunissen van Asgrauw over dit project. Van Asgrauw wordt het nummer 'Óngeneu.jd' gedraaid.

Suzanne verrast Mike met een tip van de voorman van de band Porcupine Tree.

Op De Wisseltap zette Jeroen van der Stouwe een nieuwe lekkere, dansbare hardcore smaak op de tap. ''Blackout'' van Turnstile staat nu op Wisseltap 2. Deze week zet Jan Willem Kommer weer een nieuwe smaak erop. Een muzikale equivalent van zijn favoriete IPA. Maar welke haalt hij eraf?

Mail al je verzoeken, verhalen, muzikale herinneringen, anekdotes, album recensies en jouw special brew voor De Wisseltap naar: dekeiharde@avrotros.nl, volg ons via Instagram De Keiharde Pödcast of stuur een appje/ audiobericht naar 06 8109 3929.

Vind je het leuk om door ons te worden gebeld en een Keiharde Pödcast t-shirt te verdienen, zet dan ook je telefoonnummer in je bericht.