appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In de NTR podcast Kleurrijke Kwesties bespreken we iedere 2 weken actualiteiten en achtergronden door de ogen van Nederlanders met een islamitische achtergrond. Kleurrijke Kwesties is een initiatief van het radioprogramma Kwesties van de NTR in samenwerking met NPO Radio 1.

#11 Afghaanse vluchteling bekeert tot Christendom

zondag 22 juli 2018, 14:13 uur

Het verhaal van Afghaanse vluchteling Mohadese Moradi wijkt af van het verhaal van de meeste vluchtelingen. De 21-jarige is een jaar geleden bekeerd tot het christendom. Ze vertelt over hoe het is om als bekeerde vluchteling in een azc te wonen en hoe haar omgeving op haar keuze reageerde in gesprek met journalist Ulyanoor Karim.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1