appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In de NTR podcast Kleurrijke Kwesties bespreken we iedere 2 weken actualiteiten en achtergronden door de ogen van Nederlanders met een islamitische achtergrond. Kleurrijke Kwesties is een initiatief van het radioprogramma Kwesties van de NTR in samenwerking met NPO Radio 1.

#12 Zangeres Kamilia is dolverliefd op een vrouw

vrijdag 3 augustus 2018, 11:55 uur

Zangeres Kamilia Koutet is verliefd op Celeste, en dat mag iedereen weten. Sterker nog: in haar nieuwste videoclip: samen zijn, is het stel samen te zien. Maar het accepteren van haar geaardheid ging niet vanzelf. Ze vertelt haar verhaal aan journalist Salima Bouchtaoui.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1