appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

In de NTR podcast Kleurrijke Kwesties bespreken we iedere 2 weken actualiteiten en achtergronden door de ogen van Nederlanders met een islamitische achtergrond. Kleurrijke Kwesties is een initiatief van het radioprogramma Kwesties van de NTR in samenwerking met NPO Radio 1.

#14 Moeten migrantenkinderen voor hun ouders zorgen?

maandag 10 september 2018, 12:36 uur

Onder migranten in Nederland, voornamelijk Turken en Marokkanen, is het gebruikelijk dat kinderen hun ouders opvangen op hun oude dag. Maar is dat nog wel realistisch in deze tijd? In deze podcast gaat Nian Bakal in gesprek met Salih Turker en Mustafa Kus die zich allebei op hun eigen manier inzetten voor ouderen. Mustafa Kus is oprichter van Stichting Omalief en Salih Türker is van het Seniorencollege, een initiatief van de Turkse Ouderenraad in Amsterdam.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1