appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
Afbeelding

Rutger Castricum ontvangt bij hem thuis gasten die een jaar van extremen hebben gehad; positief of negatief. Een goed gesprek bij de winterbarbecue van Rutger Castricum.

#3 - Maurice en Marc de Hond

woensdag 25 december 2019, 15:21 uur

Rutger neemt zijn winterbarbecue (met vis!) voor een keer mee naar zijn gasten. Marc de Hond heeft een beroerd 2019 gehad, maar blijft een optimistisch mens. Ondanks de blaaskanker werkt hij hard aan zijn theatershow. Vader Maurice vertelt hoe de familie De Hond de kerstdagen doorbrengt.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1