appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: NOS Met het Oog op Morgen
Afbeelding

Rutger Castricum ontvangt bij hem thuis gasten die een jaar van extremen hebben gehad; positief of negatief. Een goed gesprek bij de winterbarbecue van Rutger Castricum.

#2 - Weerman Piet Paulusma

woensdag 25 december 2019, 14:58 uur

Voor Piet Paulusma stond 2019 in het teken van afscheid nemen van SBS6. Ook verloor hij zijn manager die overleed aan een spierziekte. De mateloos populaire Piet begint binnenkort bij Omroep Max. En hij krijgt bovendien een rol bij de dagelijkse talkshow Op1.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1