appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Stax&Toine
Afbeelding

In de podcast van Ik mis je luister je naar intieme gesprekken over rouw, verdriet en troost. Volgens rouwdeskundige en psycholoog Manu Keirse kun je rouw niet verwerken, maar hoogstens overleven. In vier afleveringen vertellen Angela, Joachim, Laura en Lies in gesprek met Manu hoe zij omgaan met verlies en gemis in hun leven.
Met muziek van BARTH.

#3 - Manu Keirse in gesprek met Laura

donderdag 25 april 2019, 00:00 uur

De vader van Laura is nog maar 53 jaar als hij steeds dieper verdwijnt in de mist van de slopende ziekte Alzheimer. Als hij in 2015 overlijdt, rouwt Laura al ruim negen jaar om de vader die hij ooit was. Manu Keirse noemt het 'Levend verlies'.
- Meer info op ikmisje.tv/podcast
- Met muziek van BARTH
- Op de hoogte blijven van nieuwe afleveringen? Abonneer je dan op de podcast in iTunes.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1