Het Spoor Terug
VPRO

#26 - "Veel hangt af van de vrouw van Wout van Aert" (S02)

  1. Podcastschevron right
  2. Het Spoor Terugchevron right
  3. #26 - "Veel hangt af van de vrouw van Wout van Aert" (S02)

ma 10 juli 2023

De mannen zijn fris & fruitig teruggekeerd van een weekend op Texel en hebben weer genoeg te bespreken. Erik wil het graag eerst even hebben over Mark Rutte. Britt schittert helaas nog in afwezigheid maar heeft wel een inhoudelijk audio appje ingesproken. Frank heeft op Instagram een blauw vinkje achter zijn naam staan en hij heeft geen idee wat hij daar mee moet, tijd om het over sport te gaan hebben.
 
De Tour de France heeft er een eerste fantastische week opzitten! Maar wordt het niet eens tijd dat Mathieu van der Poel voor eigen kansen gaat rijden? En nu we het toch over deze geweldenaar hebben; het was een prachtig moment toen hij emotioneel werd tijdens een eerbetoon aan zijn overleden opa, de legendarische Franse wielrenner Raymond Poulidor.
 
De etappe naar de Puy-de-Dôme was spectaculair maar het was niet het weekend van analisten Michael Boogerd, Stef Clement en Tom Veelers. Die laatste schoot zondag aardig mis, live op Radio 1. De mannen stellen vast dat de tactiek van Team Jumbo-Visma deze Tour de France niet werkt en is het maar de vraag of Wout van Aert in Frankrijk blijft, zijn vrouw is namelijk hoogzwanger.

Verder in deze aflevering! De nieuwe tanden van Michael van Gerwen. Annemiek van Vleuten wint de Giro Donne en maakt zich klaar voor de Tour. De Oranjeleeuwinnen zijn aangekomen in Sydney voor het WK voetbal. Max Verstappen heeft wéér gewonnen. Gefeliciteerd. En de mannen lopen nog niet warm voor Wimbledon.
 
Helaas ook triest nieuws over Edwin van der Sar, Bureau Sport steekt hem en zijn familie een hart onder de riem.
 
We eindigen met een Mystery Guest die net zo verrassend is als de winst van Max Verstappen!