Het Marathoninterview
VPRO

De uitzending van 19 maart 2022

  1. Podcastschevron right
  2. Het Marathonint ...chevron right
  3. De uitzending van 19 maart 2022

za 19 maart 2022

Vandaag in Spijkers met Koppen: The Rolling Stones komen weer naar Nederland. Superfans Big Franky en Ronald Colee zijn erbij en vertellen over hun liefde voor de band. Berend Sauer en Iana Gupalova reizen naar de Oekraïense grens om vluchtelingen te helpen.

In de podcastserie Hitlers Geheime Tunnel zoekt Marc Adriani een tunnel die door de Duitsers tijdens de Tweede Wereld Oorlog zou zijn aangelegd in Soesterberg. Hinke van der Werf vertelt over een van de zwaarste paardenraces ter wereld in de wilde natuur van Patagonië.

Elisabeth van Nimwegen en Dirk de Bekker nemen ons mee door de prikkelende wereld van de zintuigen.PvdA-boegbeeld Lutz Jacobi verlaat de politiek. Welke advies heeft zij voor vrouwen in de politiek?

Entomologen Aglaia Bouma en Menno Schilthuizen houden van alles dat woelt en krioelt. Tijd voor het insect van het jaar!

Tot slot is er live muziek van Tangarine, cabaret van Aron Elstak, Andries Tunru, Rosa da Silva en Hanneke Drenth en de columns zijn van Stefan Pop en Ivo Victoria.