appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Iedere zaterdag selecteert de redactie van Met het Oog op Morgen de mooiste gesprekken van de afgelopen week.

#100: Dna vinden, overbevolking in Lagos en Tangerine

zaterdag 28 juli 2018, 00:00 uur

Zeventien jaar na de aanslagen op het World Trade Center is alsnog de identiteit van een slachtoffer vastgesteld. Dna-onderzoeker Lex Meulenbroek vertelde afgelopen week in NOS Met het Oog op Morgen hoe dat mogelijk is na al die jaren. Verder aandacht in onze zomerserie over overbevolking voor de Afrikaanse stad Lagos.

Natuurbeschermers lopen veel gevaar. Vorig jaar werden ruim 200 van hen vermoord. Vooral in Braziliƫ, volgens onderzoek van criminoloog Tim Boekhout-van Solinge.

En het muzikale duo Tangerine was te gast in het Oog. Ze zongen en vertelden ook hoe moeizaam hun laatste album tot stand kwam. Die gaat over de verstoorde band tussen de tweeling.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1