appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Trek je hardloopschoenen aan, doe je oordopjes in en ren je kwiek op klassiek! Met het trainingsschema van Fit op 4 leer je hardlopen op klassieke muziek. Running-coach Ab Nieuwdorp sleept je door de training heen, met niet alleen loopinstructies, maar ook smakelijke weetjes over de muziek waarop je traint. In de eerste reeks (30 min.) ren je drie keer per week een lekker rondje, met als einddoel na 9 weken 30 minuten non-stop hardlopen. Is je doel bereikt? Dan kan je door met de tweede reeks (60 min.). 10 weken lang stort je je wekelijks op zowel een intervaltraining als een duurloop, met als missie 60 minuten non-stop hardlopen. Voor alle trainingen geldt: zorg voor goede, persoonlijk aangemeten hardloopschoenen en ren voordat de training begint altijd een paar minuten in om lekker op te warmen. We raden ook altijd aan om naderhand nog even rustig uit te wandelen, zodat je weer op adem komt en je spieren wat rust krijgen. Ready, set, go!

Fit op 4: Alles wat je moet weten over seizoen 2

maandag 20 januari 2020, 07:00 uur

Fit op 4 is terug! In het eerste seizoen van de hardlooppodcast van NPO Radio 4 en AVROTROS leerde running coach Ab Nieuwdorp je in 9 weken tijd 30 minuten non-stop hardlopen. Doel bereikt? Dan is het tijd voor de volgende stap.

In de tweede reeks van Fit op 4 leer je in 10 weken tijd 60 minuten non-stop hardlopen. Elke week stort je je op twee trainingen: een intervaltraining en een duurloop. Wat kun je verwachten? En hoe sta je straks zo goed mogelijk voorbereid aan de start? Je hoort het allemaal in deze Fit op 4-special. Ready, set, go!

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1