appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Langs de Lijn En Omstreken
Afbeelding

Leer onze oosterburen beter kennen, door de ogen van de Duitse politicus Otto Fricke. Aan de vooravond van de Duitse verkiezingen spreekt hij -in vloeiend Nederlands- met presentator Chris Kijne en een bijzondere tafelgast over actuele kwesties. Een podcast in vier delen.

#3 Hoofdpijndossier: migranten

donderdag 21 september 2017, 00:00 uur

Waar zou bondskanselier Angela Merkel de afgelopen jaren het meest van wakker hebben gelegen? Het dossier 'vluchtelingen en migratie' zou een goede kans maken, want ontpopte zich tot wel het meest complexe dossier voor de regeringspartijen. Hoe ervoor te zorgen dat extreem rechts geen onrust zaait rond dit thema, de kiezers niet weglopen en iedereen zich thuis voelt in hetzelfde land? VPRO-presentator Chris Kijne spreekt erover met vaste podcast-gast Otto Fricke (FDP) en ook met Anthonya Visser, hoogleraar Duitse Taal en Cultuur aan de Universiteit van Leiden.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1