appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de wetenschap met deze podcast van NPO Radio 1. Met bijdragen van Nieuws en Co en Focus.

Prikstop Janssen heeft voor Zuid Afrika desastreuze gevolgen

woensdag 14 april 2021, 22:07 uur

Het Janssen-vaccin werd gezien als dé oplossing in de strijd tegen de pandemie. Nu weten we dat het moederbedrijf Johnson & Johnson landen heeft gevraagd om het prikken met het vaccin te pauzeren. Die prikstop geldt niet alleen in Europa, maar ook in de rest van de wereld. Een land als Zuid Afrika voelt de klap.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1