appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de wetenschap met deze podcast van NPO Radio 1. Met bijdragen van Nieuws en Co en Focus.

Focus verkiezingsnachtt

donderdag 18 maart 2021, 07:00 uur

Focus volgt de verkiezingen met politicoloog en psycholoog Roderik Rekker en politiek redacteur Malouke van Nunen. Roderik Rekker doet onderzoek naar het verschil in stemgedrag tussen generaties aan de afdeling politicologie van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast laat hij zijn licht schijnen op politieke polarisatie aan de Universiteit van Gotenburg. Malouke van Nunen studeert politieke wetenschappen en volgt de politiek op de voet voor de Haagse Redactie van Hart van Nederland.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1