appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de wetenschap met deze podcast van NPO Radio 1. Met bijdragen van Nieuws en Co en Focus.

Expert over stopzetten AstraZeneca-prikken: 'Ik heb daar veel moeite mee'

maandag 15 maart 2021, 17:29 uur

Een aantal landen was al gestopt met het Astra Zeneca-vaccin. Zondagavond laat werd bekend dat ook Nederland een pauze neemt.

Saskia Middeldorp is hoogleraar interne geneeskunde en hoofd afdeling interne geneeskunde van het Radboud UMC en trombose-expert. Hoe kijkt zij naar het besluit van minister De Jonge van VWS om alle vaccinaties met het AstraZeneca-vaccin twee weken stop te zetten?

Ook spreken we erover met Ernst Kuipers van het Landelijke Netwerk Acute Zorg. Hij vindt dat de pauze niet te lang moet duren.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1