appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Politiek redacteur Peter Kee neemt je mee naar de achterkamertjes, stelt je voor aan de belangrijkste spelers en geeft je een exclusief inkijkje in de politieke paleisintriges. Reconstructies van het belangrijkste nieuws op Het Binnenhof.

#3 - De week van Kee: de oppositie in crisistijd (S02)

zaterdag 25 april 2020, 17:32 uur

Mark Rutte lijkt de oppositiepartijen in de Tweede Kamer te hebben getemd. De oppositie is voorzichtiger en stiller dan ooit. Kunnen ze hun werk als controlerende macht nog wel uitvoeren?

In de Week van Kee bespreekt politiek redacteur Peter Kee samen met GroenLinks-Kamerlid Bram van Oijk de rol van de oppositie, de perikelen binnen de coalitie en de rol van Mark Rutte.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1