appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Nu: Spraakmakers
Afbeelding

Politiek redacteuren Peter Kee en David van der Wilde nemen je mee naar de achterkamertjes, stellen je voor aan de belangrijkste spelers en geven je een exclusief inkijkje in de politieke paleisintriges. Reconstructies van het belangrijkste nieuws op Het Binnenhof.

#5 - Ruzie onder 50-plussers (S02)

zaterdag 25 april 2020, 17:36 uur

Ons land zit midden in een coronacrisis. De groep die het meest getroffen wordt, zijn de ouderen. Nu hebben we in Den Haag een partij die zich specifiek richt op deze groep; de 50PLUS. Maar hoe gaat het hiermee? Dat bespreken we met Peter Kee en Henk Krol.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1