appjecalendarcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-upclosedownloaddragfacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlinkedinlistlisten-livelogo-nporadio1logo-tour-de-france mailmicrophonepauseperson-man-2person-woman-4phonepinterestplayplaylistplyr-nextplyr-prevquestionquotesearchsharesorter--up-and-down star--open-and-filled star-openstarthumbdownthumbuptwitterwatch-livewhatsappyoutubeplyr-captions-off plyr-captions-on plyr-enter-fullscreen plyr-exit-fullscreen plyr-fast-forward plyr-muted plyr-pause plyr-play plyr-restart plyr-rewind plyr-volume
Afbeelding

Politiek redacteur Peter Kee neemt je mee naar de achterkamertjes, stelt je voor aan de belangrijkste spelers en geeft je een exclusief inkijkje in de politieke paleisintriges. Reconstructies van het belangrijkste nieuws op Het Binnenhof.

#11 - Gerommel binnen het CDA (S02)

vrijdag 29 mei 2020, 16:13 uur

Het blijft maar rommelen binnen het CDA. Na de ophef rondom de samenwerking met FvD in Noord-Brabant en de strijd om wie de nieuwe leider moet worden, komt daar deze week nog onenigheid over het terughalen van 500 vluchtelingkinderen bij. We bespreken het met Gerd Leers.

Vorige pagina Back to top
NPO Radio 1